کارد بخوره به شکمم. اما برای شام باید فکری کرد. شاید قرمه سبزی بپزم، این اثر هنری تاریخی و میراث معنوی رسیده از نیاکانمان.
تاریخ بلندی لازم است تا ملتی ترکیب جادویی سبزیجات معطر، گوشت گوسفندی، لوبیا و لیموی عمانی و البته زعفران را کشف کند.
قرمه سبزی مثل گردش اسلیمی در تذهیب و فرش ایرانی، مثل دستگاه شور در موسیقی ایرانی و مثل طاق ها و مقرنس ها در معماری ایرانی است. چیزی است تماما متعلق به خودمان. طعم لطیف این خورش با هیچ خورش دیگری قابل قیاس نیست. آشپزی، بخش قابل خوردن فرهنگ و تاریخ یک ملت است و قرمه سبزی از مهمترین بخشهای آشپزی ملی ماست.
برای تکمیل عرایضم احتیاج به عکس داشتم، محبور به سرقت شدم. شب عکسهای خودم را میگذارم.
تاریخ بلندی لازم است تا ملتی ترکیب جادویی سبزیجات معطر، گوشت گوسفندی، لوبیا و لیموی عمانی و البته زعفران را کشف کند.
قرمه سبزی مثل گردش اسلیمی در تذهیب و فرش ایرانی، مثل دستگاه شور در موسیقی ایرانی و مثل طاق ها و مقرنس ها در معماری ایرانی است. چیزی است تماما متعلق به خودمان. طعم لطیف این خورش با هیچ خورش دیگری قابل قیاس نیست. آشپزی، بخش قابل خوردن فرهنگ و تاریخ یک ملت است و قرمه سبزی از مهمترین بخشهای آشپزی ملی ماست.
برای تکمیل عرایضم احتیاج به عکس داشتم، محبور به سرقت شدم. شب عکسهای خودم را میگذارم.
عکس سرقتی |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر