۱۳۹۴ بهمن ۱۴, چهارشنبه

اندیشیدن در کیفیت و ترشی لیته

اندیشیدن در موضوع کیفیت زندگی و تلاش در بهبود آن، سبب ارتقا سطح کیفی زندگی اجتماعی ما می شود.
چگونه است که همه ما ایرانیان از رواج دروغ و ریا در جامعه امان می نالیم و در عمل هم دروغ می گوییم و هم کسب درآمد و به سرانجام رساندن کارمان با دروغ را به جای تقبیح، بزرگ میداریم و آن را به حساب "زرنگی" می گذاریم؟
راستگویی و پاکیزه زیستن، از جمله شاخصه هایی است که ما را به زندگی با کیفیت رهنمون می شود.
اگر همه راستی و صداقت را میشه خود سازیم تا چه حد از حیات اجتماعی امان رنگ سعادت مندی به خود میگیرد؟
ترشی لیته فوری
به دست آمدن ترشی لیته خوشمزه خانگی مستلزم صرف وقت زیادی برای جا افتادن آن است. حال با این روش ترشی لیته ای حاصل می شود که دو ساعت وقت برای جا افتادنش زیاد است!
بادمجان - یعنی جانمایه لیته - را در فر یا بر روی آتش تنوری کنید. اگر از اسانس دودی خوشتان می آید همانا کباب کردن راه بهتری است. گوشت بادمجان ها را از پوست سوا کرده با فلفل سبز تند و سیر و کمی نعناع و ترخون خشک و نمک و ادویه در همزن یا غذا ساز ریخته بعد از دو سه دور چرخ خوردن محتویات له شده را در شیشه ریخته و سرکه و نمک را به قاعده ای که دوست داریم اضافه می کنیم.
بعد به همان صورت گفته شده شیشه را 20 دقیقه یا بیشتر می جوشانیم تا سترون شود. ترشی پس از سرد شدن آماده ریختن بر ترید آبگوشت است.









هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر